Quan ens truquen clients que no tenen connexió, primer de tot hem de comprovar que tot el circuit estigui ben connectat. A continuació t’expliquem els passos que fem, de manera que en el cas que estiguis en aquesta situació, puguis aplicar-ho tu també a casa teva.

Passos per comprovar que estigui tot el circuit correctament connectat

Us deixem els passos a seguir per comprovar que estigui correctament connectat, i així poder-vos donar un servei i una solució més ràpida quan ens truquis, si segueixes sense internet.

Important per a que no s’espatlli el teu router ni deixi de funcionar, segueix els següents passos, sinó haurem de venir a casa teva a canviar-te el router i estaràs sense internet uns dies.

En el cas que portis mesos sense utilitzar el servei et recomanem reinicis l’antena:

Per reiniciar l’antena, s’ha de desconnectar el cable de l’electricitat (indicat en verd a la imatge de més abaix). A vegades l’antena no transmet bé la senyal o no es reconnecta sola. En aquest cas, desendolla i torna a endollar.

1r Pas I  Connectar l’antena amb el transformador

El cable que baixa de l’antena ha d’estar connectat fins a l’entrada on posa POE del transformador. Agafa el cable que surt de l’antena i endolla’l a l’entrada POE. És important que ho connectis a l’entrada POE del transformador (el transformador és la capsa negra).

Quan estigui ben connectat:

  1. El transformador deixarà una llum fixa a l’alçada de l’entrada POE. És la única llum que apareix.
  2. A l’antena se li encendrà el llum (es difícil que ho puguis veure perquè l’antena la tens a l’exterior.

¿Què es l’entrada POE o POE Switch?

La tecnologia Power over Ethernet (PoE) permet una reducció significativa dels costos i del procés d’instal·lació, de manera que facilita, en aquest cas, que l’energia generada per l’antena es transformi en l’energia que necessita el router per generar internet.

Escollir un switch PoE és una bona opció per garantir una connexió òptima del router.

2n Pas I Connectar el transformador amb el router

Una vegada comprovat el 1r Pas agafa el cable que va del transformador al router. Connecta’l al forat LAN del transformador i per l’altre cantó del cable connecta’l al router, just on posa 1 o bé internet (pot posar una indicació o l’altre).

3r Pas I Connectar els altres dos ports restants del router al ordinador

Pot ser que no necessitis fer aquest pas. Normalment no es necessita cap més cable per què la majoria de nosaltres treballem via Wifi, el wifi que desprèn el router.

Una vegada fet 1r i el 2n Pas agafa el router de nou. Si necessites treballar en xarxa has de tenir un cable per connectar-lo al teu ordinador.

Obre el Blog de OnWifi ? per comprovar que tinguis internet. Si no en tens, trucan’s al telèfon de contacte d’urgències.

Incidències greus, per trucada, la resta per Portal Client

Siusplau, ens ajudeu a donar-nos molt millor servei si el telèfon només el fem servir quan no tingueu connexió a internet.

Per incidències que no siguin urgents, com per exemple, factura, canviar compte bancari, canviar de tarifa, donar-se de baixa… siusplau utilizeu el Portal Client.  

A l’email de benvinguda que us vam enviar al contractar el servei teniu la clau d’accés, sinó la podeu canviar al mateix Portal Client.

💬 Et puc ajudar?