És molt freqüent que quan arriba la fibra òptica a la porta de casa pensem: per què no canviar-me a aquest servei, que diuen que és més ràpid? Bé, la velocitat millora però normalment el preu no. Tenim tendència a contractar tarifes pel fet de creure que “són millors” quan és molt probable que per l’ús habitual que fem d’Internet a casa amb la tarifa rural de radioenllaç i radiofreqüència en tinguem més que suficient.

És per això que volem entrar una mica en profunditat a valorar les necessitats d’una família tipus i la tarifa justa per gaudir de cobertura i internet d’altes prestacions. Per començar, cal explicar que l’internet rural d’OnWifi és una instal·lació per radiofreqüència o radioenllaç d’alta velocitat i estable, sense límits.

Les diferents tarifes dintre d’aquesta modalitat et permeten des de navegar per internet, llegir e-mails i teletreballar, a fer vídeos en streaming, videoconferències i ser un gamer! Ara bé, és necessari valorar les necessitats de cada família per ajustar-se a la tarifa més adequada perquè no tots els nostres fills seran influencers

Per altra banda, la fibra òptica d’OnWifi proporciona internet d’alta velocitat als pobles, ciutats i zones rural de Tarragona amb tecnologia de fibra, amb infraestructura d’Adamo i línia de connexió d’OnWifi. La fibra òptica és un tipus de tecnologia de transmissió d’Internet amb connexió de banda ampla d’alta velocitat. És ideal per jugar online, fer videoconferències grupals i descarregar arxius molt pesats.

 

Què puc fer amb internet rural?

 

Les possibilitats amb internet rural són il·limitades, tot depèn de la tarifa escollida i les necessitats de l’usuari. Amb la tarifa Bàsica, la connexió a Internet permet tràfic il·limitat, fer servir l’e-mail, navegar gaudint de velocitat real de descàrrega sense esperar a que es carreguin les pàgines… i molt més.

Si contractes la tarifa Estàndard, et permet visualitzar sèries i pel·lícules, amb serveis de televisió a la carta, jugar a jocs online i vídeos en streaming sense talls ni esperes. Aquesta segona tarifa és perfecta per a segones residències, perquè pots desconnectar el servei durant els mesos que no hi siguis.

 

La tarifa Avançada és ideal per a gamers, streamers, per fer videoconferències i per a les famílies més actives a la xarxa. Un servei il·limitat, ràpid i sense permanència al teu abast. Aquesta tarifa és adient quan es fa un ús molt actiu de la connexió, des de gran nombre de dispositius.

Per últim, la tarifa Pro, amb 100MB de baixada, és per als més exigents. Ideal per connectar múltiples dispositius sense problemes i la connexió perfecta per a professionals de la informàtica, gamers i streamers. També per a les famílies que fan molt ús de la xarxa i necessiten una connexió al seu nivell.

 

Què puc fer amb fibra òptica?

 

És una realitat que amb la fibra òptica d’OnWifi la velocitat tant de baixada com de pujada augmenta considerablement respecte a la d’ADSL o a la radiofreqüència. Com amb l’internet rural, amb la fibra òptica pots escollir quina tarifa s’adapta millor a les teves necessitats.

Amb la tarifa estàndard de fibra òptica, és possible navegar a velocitat real, treballar des de casa, veure sèries i pel·lícules il·limitadament. Amb la tarifa avançada la velocitat és simètrica i es pot gaudir d’1GB de baixada i un de baixada.

La fibra òptica et permet navegar per la xarxa sense limitacions, gaudir del gran ventall de sèries i pel·lícules online, jugar a videojocs i gravar i emetre en streaming, teletreballar, fer videoconferències grupals sense problemes de connexió.

 

Vols passar a fibra òptica?

 

Si estàs pensant en deixar l’internet per radiofreqüència i radioenllaç i passar-te a fibra òptica i estàs content amb el servei d’OnWifi, has de saber que també oferim connexió a la xarxa per fibra òptica. La xarxa de fibra amb la infraestructura d’Adamo però la línia i l’atenció al client d’OnWifi, el teu proveïdor d’internet d’altes prestacions.

La missió d’OnWifi continua sent portar connexions a Internet a tots els racons de Tarragona, i és per això que ampliem serveis de fibra òptica constantment i millorem el servei de l’internet rural a diari. L’objectiu és la satisfacció del client i proveir d’un servei tècnic a l’altura dels nostres clients.

💬 Et puc ajudar?