Si comptes amb una segona residència al Tarragonès i necessites internet a Tarragona nosaltres tenim la solució.

Escull entre internet rural o fibra òptica per la teva segona residència a Tarragona

Com potser ja sabràs, Tarragona té moltes zones rurals, apartades de les ciutats on gaudir de la naturalesa, la muntanya, el mar i el Camp de Tarragona, que és preciós.

Tens dues opcions d’internet per segones residències:

1. En zones i pobles on no arriba la fibra òptica tens la possibilitat d’internet rural. Nosaltres et donem aquest servei. És una tecnologia que permet donar-te internet a casa de banda ample i alta velocitat. És molt utilitzat a tota la província i Camp de Tarragona, on OnWifi dona servei. Contem amb més de 1.500 clients.

2. Fibra òptica, per zones més cèntriques i pobles amb possibilitat d’internet a través de fibra.

 

¿Quina és la diferència entre internet rural i fibra òptica?

Internet rural

L’internet rural és una tecnologia que permet donar internet a casa teva a través de radioenllaç o radiofreqüència, és a dir, que es transmet per ones.

Les nostres xarxes de radiofreqüència són terrestres, de manera que la senyal és molt més propera i la latència molt baixa. Per a que et fagis una idea, té latències de fibra òptica. Així podem oferir una connexió estable a internet i amb banda ampla il·limitada.

Disposem de xarxa pròpia, pel que tenim molt més control i podem i monitoritzar la transmissió de dades.

L’internet rural és un servei Onwifi de qualitat. En cas que disposis de ADSL notaràs moltíssim la diferència ja que la nostra tecnologia és molt superior en qualitat i rapidesa. És l’alternativa al lent ADSL i el WIMAX.

Gaudeix d’internet a casa ràpid: per treballar, estudiar, mirar sèries i pel·lícules online.

T’apuntes? Més de 1.500 clients ja compten amb el servei de OnWifi a casa seva. Consulta la teva cobertura d’internet per cases rurals a Tarragona i ens posem en marxa per a que gaudeixis d’unes vacances com et mereixes.

Poblacions on donem servei d’ internet rural

A continuació clica a l’enllaç per veure el llistat de pobles amb internet rural OnWifi on disposem de servei. Tot i així, si vols anar més ràpid, consulta aquí la cobertura de casa teva o  segona residència per saber si et podem contractar internet a casa.

Fibra òptica

La fibra òptica és un cable format per fils a través del qual es transmet la informació de les dades. Aquestes dades s’envien com senyals de llum, pel que s’aconsegueix una gran velocitat i la senyal d’internet a casa teva és de gran qualitat.

Si a casa teva pots posar-te fibra òptica, et recomanem més aquesta opció.

Consulta les tarifes d’internet a casa teva i pregunta’ns la teva cobertura de fibra aquí per saber si et podem donar el servei de internet.

Llitat de poblacions amb Fibra òptica per segones residències.

Si ho necessites consulta el llitat a la web de Onwifi. Tot i així si vols anar ràpid consulta aquí la cobertura de la segona residència per saber si et podem donar internet.

Avantatges OnWifi

  • Internet a casa sense permanència. Pots desconnectar-te quan vulguis i deixar de pagar la tarifa mensual. Si només estàs durant l’estiu, paga els mesos que gaudeixis de connexió.
  • Velocitat real, estable i sense caigudes.
  • Atenció personalitzada i ràpida. Som de Tarragona i treballem pels de Tarragona.
  • El preu. Les tarifes són per sempre.
  • No fa falta que contractis ni paguis per cap línia de telèfon a casa. Altres operadors t’obliguen a contractar el telèfon, nosaltres no. Però si ho prefereixes, amb nosaltres també ho podràs contractar.
  • T’instal·lem un router per disposar de xarxa a internet i de Wifi.
  • En el cas que la fibra òptica no arribi al teu poble o zona rural tenim solució amb l’internet per cases en zones rurals.

Qui som OnWifi

Som una empresa operadora d’internet que dediquem el nostre dia a dia a oferir servei de fibra òptica i internet rural als pobles, ciutats i zones més rurals de la província de Tarragona.

Vam néixer l’any 2013 amb la vocació de ser un operador d’internet fiable d’altes prestacions. Som una empresa de Tarragona que treballa per les persones de Tarragona.

La nostra missió és que totes les poblacions de Tarragona, des de ciutats, pobles i zones rurals disposin de connexió a internet d’altes prestacions, com es mereixen. Amb connexió ràpida i sense caigudes.

Si tens preguntes, endavant, estem encantats de poder-te ajudar. Contacta amb nosaltres a través de la web o bé deixa’ns un comentari en aquest article.

💬 Et puc ajudar?