L’internet rural es refereix a donar connexió a internet i wifi a zones on no arriba la fibra òptica o amb un ADSL lent. És una opció de connexió ràpida a internet que portem molts anys treballant a la província de Tarragona amb la nostra empresa OnWifi. Comptem amb més de 1.500 clients.

Aquest tipus de internet està pensat per zones més rurals, pobles i poblacions a pocs o molts quilòmetres de les ciutats.

Si estàs fart d’internets lents a casa i no pots connectar-te per teletreballar, estudiar online o mirar pelis i sèries aquesta opció d’internet rural cobrirà les teves expectatives. Pots provar el servei OnWifi durant 15 dies i sinó et convenç et tornem els diners.

Consulta la teva cobertura d’internet rural aquí per comprovar si podem donar-te internet d’alta velocitat a casa teva.

La nostra missió és que tu i la teva família tingueu connexió estable i d’alta velocitat, amb l’objectiu que el vostre dia a dia sigui el més ràpid possible. Operem dins de província de Tarragona i algunes poblacions de Barcelona.

Quina tecnologia utilitza l’internet rural per radioenllaç

Utilitza la tecnologia per radioenllaç. Algunes persones també li diuen radiofreqüència. Això significa que la transmissió de dades es fa per ones. Nosaltres, a OnWifi, disposem d’antenes a diferents punts del territori. Aquestes antenes també se li diuen nodes, si són de tamanys més petits, i s’instal.len en llocs on necessitem repetir amb més força el radioenllaç.

D’aquesta manera, al funcionar per antenes t’hem d’instal·lar una petita antena a casa teva per fer arribar la connexió. Comptem amb més de 1.500 clients a tarragona amb aquest servei!

Internet per radioenllaç vs internet per satèl·lit

La connexió

L’internet rural es pot vendre a través de diferents tecnologies. La tecnologia que comptem a OnWifi utilitza el radioenllaç o radiofreqüència. Aquestes xarxes de ràdio són terrestres, de manera que la senyal és més propera i permet una transmissió de dades d’internet més ràpida que no pas la opció d’internet per satèl·lit.

L’Estabilitat

Per a que et fagis una idea l’ internet rural per radioenllaç (o radiofreqüència, és el mateix), té latències de fibra òptica. Així podem oferir una connexió estable a internet a Tarragona i amb banda ampla il·limitada. El nostre internet gairebé no cau, de manera que rares vegades et quedaràs sense internet a casa.

Xarxa pròpia

Disposem de xarxa pròpia, pel que tenim molt més control i podem monitoritzar la transmissió de dades.

Per teletreballar, estudiar i mirar pelis online

L’internet rural de OnWifi és un servei de qualitat per connectar-te a internet i navegar amb rapidesa.

És l’alternativa al internet per satèl.lit, al lent ADSL o bé per zones on no hi arriba fibra òptica.

En cas que disposis de ADSL o routers notaràs moltíssim la diferència, ja que la nostra tecnologia és molt superior en qualitat i rapidesa.

Poblacions on donem servei d’ internet rural

A continuació clica a l’enllaç aquí per saber la cobertura de casa teva o  segona residència per saber si et podem contractar internet a casa.

Avantatges OnWifi

  • Velocitat real, estable i sense caigudes.
  • La senyal és molt més propera que amb satèl·lit i les latències són molt més baixes.
  • Internet a casa sense permanència. Pots desconnectar-te quan vulguis i deixar de pagar la tarifa mensual. Si només estàs durant l’estiu, paga els mesos que gaudeixis de connexió.
  • Atenció personalitzada i ràpida. Som de Tarragona i treballem pels de Tarragona.
  • El preu. Les tarifes són per sempre.
  • Ens pots provar durant 15 dies i si no et convenç et tornem els diners.
  • No fa falta que contractis ni paguis per cap línia de telèfon a casa. Altres operadors t’obliguen a contractar el telèfon, nosaltres no. Però si ho prefereixes, amb nosaltres també ho podràs contractar.
  • T’instal·lem un router per disposar de xarxa a internet i de Wifi.

Qui és OnWifi?

Som una empresa operadora d’internet que dediquem el nostre dia a dia a oferir servei de fibra òptica i internet rural als pobles, ciutats i zones més rurals de la província de Tarragona.

Vam néixer l’any 2013 amb la vocació de ser un operador d’internet fiable d’altes prestacions. Som una empresa de Tarragona que treballa per les persones de Tarragona.

La nostra missió és que totes les poblacions de Tarragona, des de ciutats, pobles i zones rurals disposin de connexió a internet d’altes prestacions, com es mereixen. Amb connexió ràpida i sense caigudes.

Si tens preguntes, endavant, estem encantats de poder-te ajudar. Contacta amb nosaltres a través de la web o bé deixa’ns un comentari en aquest article.

💬 Et puc ajudar?